Innehållet innehåller reklam i form av annonslänkar till Babylandoch Babyshop.

Att skaffa barn innebär en väldans massa nya utgifter, det ska köpas blöjor, barnvagn, barnkläder, babysitter och dessutom försvinner ofta ena partnerns lön eller en del av den. Hur mycket jag och min partner hade planerat och räknat så missbedömde vi hur ekonomin skulle bli.

Dessutom kan det vara logiskt att välja ett billigare babynest av flera skäl, ekonomin kanske inte krisar utan föräldrarna prioriterar hellre andra saker. Oavsett vad är anledningen så är det uppskattat att kunna välja billigare alternativ.

Vill du läsa det mer omfattande testet av babynest generellt hittar du det här.

Classic Textiles: Baby Bed

Classic Textiles Baby Bed

Classic Textiles Baby Bed babynest är ett riktigt trevligt och prisvärt alternativ. Tack vare en stilren design helt i vitt upplevs det mer premium än vad det kostar

Invändigt är babynestet 56 cm långt och 24 cm brett och passar perfekt att lägga i spjälsängen eller i din egen säng när du vill gosa med lillen. Just nu på kampanj hos babyland.

Läs mer om Classic Textiles Baby Bed här


Babydan Cuddle Nest

babydan cuddle nest.jpg
Babydan Cuddle Nest

Babynestet Babydan Cuddle Nest är ett riktigt mysigt och fint babynest som kostar knappt 400kr. Det finns ett rosa och ett ljusblått alternativ. Yttermåtten är 78 cm lång och 32 cm brett. Det går att justera på längden.Botten på babynestet är tillverkat i ett vattentätt material vilket underlättar rengöringen då det är smidigt att torka av med en blöt trasa. Materialet i botten andas för att ge en så behaglig miljö som möjligt för barnet. 

Läs mer om Babydan Cuddle Nest här

Carena Mysingen Babynest

Carena mysingen
Carena Mysingen Babynest

Mysingen Babynest från Carena ger ett bra babynest till det lägsta pris jag hittat. Man kan säga att det erbjuder väldigt mycket babynest för pengarna.Yttertyget går att ta av för att enkelt tvätta och hålla rent, det går att tvätta i vanliga 30 graders maskintvätt. Sidorna erbjuder bra stoppning och stöd för barnet. Dessutom följer det med en förvaringsväska till babynestet som är väldigt praktisk när man reser eller flyttar på sig och inte vill utsätta babynestet för smuts och bakterier.

Läs mer om Carena Mysingen Babynest här

Varför ska jag köpa ett billigt babynest?

Det finns alltid argument för valet mellan att köpa dyrt eller billigt, men i slutändan handlar det alltid om vad som känns rätt för en själv. Vill du läsa mer om dyrare babynest rekommenderar jag mitt förra inlägg som tar upp ett bredare utbud. Men för ett billigt babynest finns några argument.

  • Det används under kort tid och kanske inte kan återanvändas eller säljasEtt billigt babynest ger fortfarande dom huvudsakliga funktionerna som behövs av ett babynestDyrare babynest tar betalt för varumärketAtt köpa ett billigt babynest ger pengar över till annat